26 maj var visst senast jag publicerade något i bloggen. Och visst skäms jag lite. Jag gillar att skriva, jag gillar att fotografera och nu håller jag på att lära mig filma och redigera.  Och jag är engagerad; mest i familjen förstås, men politik och miljö berör mig, liksom hälsa och motion och nu senast har jag fastnat för buddhism och minimalism. Så visst borde det finnas saker att skriva om?

Jag har fastnat i det som jag i min första bloggpost sa inte skulle bli ett hinder, det där om att inte låta det bästa bli det godas fiende.

Det är bara att göra som i Per Elofssons klassiska citat:

Det är bara att bryta ihop och komma igen!

Så nu tänker jag strunta i alla goda råd om att hitta en nisch och fokusera, i alla outtalade ambitioner om att inläggen ska vara genomtänkta, genomsmarta och genomarbetade. Jag tänker strunta i att vara uttömmande och nytänkande, i att sökmotoroptimera texterna,leta efter den optimala strukturen och perfekta bilden och istället bara skriva. Förhoppningsvis kommer det något gott ut av det, jag utvecklas och kanske dyker det upp något som faktiskt är läsvärt på riktigt.

Jag lovar mig själv att även planera saker och ting bättre och inte bara skriva när det känns bra. Jag har laddat ner pluginen editorial calendar för att se om den kan hjälpa eller stjälpa. Ny kostym har bloggen också fått.

Till sist ett litet länktips till er som liksom jag vill veta hur många dagar det  är mellan två olika datum: Date Duration Calculation.

Ganska långt om ingenting, men det känns skönt att få publicera ett inlägg!