Harry and Amy Dillwyn (children of Lewis Llewelyn Dillwyn) by M. D. 1853
Nu känns det betydligt lättare.

Jag har insett att det här med att blogga inte är så enkelt, eller snarare att det var så svårt som jag först hade trott. För det mesta kommer jag inte längre än till ett par spännande idéer och utkast. Det blir sällan färdiga inlägg; kraven jag ställer på språk, på analys och nytänkande, på det stora värde jag skulle vilja bidra med, gör att det inte ens blir en tummetott. Och så får jag dåligt samvete för att bloggen aldrig blir uppdaterad …

Lösningen heter Läsvärt
Flera av de bloggare jag regelbundet följer och respekterar använder sig av inlägg där de kort kommenterar och rekommenderar läsvärda saker, så då måste det ju vara värt ett försök. För konsumera stora mängder information för att hitta guldkorn att läsa gör jag ju, och delar med mig av dessa på Twitter och i andra kanaler gör jag också. Läsvärt är alltså de allra mest intressanta sakerna jag stöter på och som jag tycker förtjänar en egen plats här på bloggen.

Och nu när jag känner mig lättad över att veta att bloggen blir uppdaterad känner jag mig riktigt sugen på att ta tag i några av de längre sakerna jag tänkt skriva.

Creative Commons License photo credit: LlGC ~ NLW