Photo 2013-04-03 10 23 35När man som jag inte bloggar så ofta kan det bli så här, ena dagen ett inlägg om att jag börjat nytt jobb och den andra dagen att jag är tillgänglig för nya utmaningar igen.

Men så är det. Bistra tider på Zacco gör att svångremmen dras åt och hyveln tas fram. När man som jag sitter på en provanställning på en stabsfunktion brukar man vara en av de första som ryker. Och mycket riktigt, provanställningen kommer inte att förlängas så nu är jag ute efter en ny utmaning som helst är såväl spännande, kul och utvecklande och som samtidigt drar in till brödfödan.

Jag är öppen för så gott som alla typer av företag och organisationer förutom sådana som sysslar med vapen, tobak, droger eller är alltigenom onda, men om jag får önska fritt skulle det vara kul att få jobba med något inom idrott, hälsa, uteliv, natur, djur och miljö.  Det kan vara såväl stora som små organisationer och jobben såväl operativa som strategiska inom kommunikation, pr, sociala medier, webb eller marknadsföring. Jag håller dörren öppen även för att ta uppdrag som konsult.

Ta gärna en titt på min Linkedin-profil för att se lite av det jag kan och har sysslat med.

Så om du behöver, eller känner någon som behöver, en erfaren tusenkonstnär inom digital kommunikation med en såväl kreativ som analytisk och strategisk ådra får du gärna hojta till! Och förstås gärna tipsa vidare!

Johan Bryggare på LinkedIn