Photo by Philippe Pujol

Tog lite tid den här gången att samla på sig lite läsvärda länkar. Några saker känns kanske redan gammalt och har hunnit valsa runt bland andra som är snabbare på att tipsa än mig. Det mesta jag stjärnmärkt i Google Reader senaste tiden har faktiskt varit kring kameraprylar jag vill ha. Mindre intressant att dela med sig av innan köp …

Ekonomi och innovation

Banker och betalningar

Social medier och SEO

Foto och video

 • Back to the future
  Fantastiskt fotoprojekt i all sin enkelhet.  Irina Werning återskapar gamla bilder i nutid.
 • #allakanstreama
  Jag var på plats och lärde mig en hel del av Mäster Björn, men behöver nog kolla igenom filmerna igen. Livestreaming är så svårt som du gör det!
 • Street Photography: 80 Superb Examples & Tips
  Jag älskar gatufotografering, men känner mig inte helt bekväm med det själv tyvärr. Men övning ger inte bara färdighet utan också mod. Många sköna bilder och lite bra tips.
 • Fotoboom
  Intressant av Anders Mildner om den makalösa fotoexplosion som skett de senaste åren.