Tavlan signatur

(Sorry för den putslustiga rubriken. Jag kunde inte låta bli.)

I somras bjöd min polare Johan över mig till sin lya för lite vin, skitsnack och en kreativ aktivitet. Vad det var väntade han med att berätta.

Det är sällan vi träffas utan att först köra en rejäl svettfest och den här gången var inget undantag. Innan vi käkade och korkade upp körde vi igenom ett Spartan 300-pass a’la Steve Maxwell. Grymt tufft och manligt tyckte vi.

Sen tog Johan fram de försågade träribborna, sin skruvdragare och körde igång med sitt tavelprojekt. Jag plockade fram min GH2 för att dokumentera och tänkte att det kanske skulle gå att klippa ihop något så småningom. Ljuset var lite småtaskigt och jag hade gärna haft någonting ljusstarkare än kitobjektivet. Det slutade i alla fall med hur mycket material som helst att gå igenom. Och det blev både en rejäl tavla och en liten film till slut.

Tavlan blev cool och trots lite dåligt ljus tycker jag att filmen blev rätt skön den också. Eller så är det musiken som gör det. Grymt bra låt!

Musik: The Strong av Jullian Angel på Soundcloud (CC BY-NC-ND 3.0). Spana även in albumet Kamikaze Planning Holidays på Spotify.